Zivver maakt het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier veilig te mailen en veilig bestanden te versturen. Dit alles gewoon vanuit je vertrouwde e-mailprogramma. Zo worden datalekken voorkomen, data beveiligd tegen hackers en behoud je controle over verstuurde informatie.

Webinar

Hoe kunnen organisaties een groot datalek voorkomen? 

Datalekken halen meer dan ooit de krantenkoppen. Reputatieschade, ontevreden klanten en soms zelfs torenhoge boetes als gevolg. Experts verwachten in Nederland een behoorlijke stijging in het aantal datalekken en wijten dit aan de massale opkomst van thuiswerken. Bij onze zuiderburen werd dit scenario al realiteit. Nog nooit werden zoveel datalekken gemeld als in ‘thuiswerk-jaar’ 2020.

Wat veel mensen niet weten is dat datalekken zelden ontstaan door hackers: meer dan 95% ontstaat door menselijke fouten. Met die cijfers in het achterhoofd is het cruciaal om je eigen medewerkers (al dan niet vanuit hun woonkamers) tools te geven om de kans op datalekken te minimaliseren.

Podcast

Talks met Zivver

Advertorial

Thuiswerken zet cyber security op scherp

Thuiswerken zet cyber security stevig op de agenda in 2021. “Digitaal werken betekent digitaal communiceren en veel verandering.”

Bekijk hier de presentatie in PDF