Solvinity levert ruim 20 jaar Secure Managed IT Services aan overheid, gemeenten, financiële en zakelijke dienstverlening. Met innovatieve cloud oplossingen, outsourcing, managed hosting en de Lango werkplek, ondersteunen we organisaties in hun digitale transformatie. Daarnaast leveren we CI/CD, containertechnologie en ‘Stretched’ DevSecOps oplossingen voor softwareontwikkelaars.

Met Solvinity krijg je meer controle over jouw IT. Ruim 300 Solvineers werken dag en nacht om ervoor te zorgen dat de business van onze klanten 24/7 blijft draaien en kan meebewegen met elke verandering in de wereld. Daarbij hanteren we zeer hoge standaarden voor cybersecurity en certificeringen volgens (inter)nationale normen.

Webinar

Grip op public cloud security

De uitgebreide mogelijkheden, flexibiliteit en snelheid die de public cloud biedt, kunnen ook als een valkuil voelen. Met alle functionele en infrastructurele vernieuwingen is het moeilijk om inzicht en overzicht te krijgen, terwijl dat juist nodig is om de impact daarvan op de beveiliging van de eigen IT-omgeving helder te maken. Hoe behoud je de controle in de public cloud en zorg je voor hogere weerbaarheid? In deze sessie geeft Cloud Consultant Stefan van den Brink antwoord op een aantal veelvoorkomende security en compliance vraagstukken in de public cloud. 

Podcast

Talks met Solvinity

Advertorial

In vijf stappen naar een veilige public cloud security strategie

‘Ik hoor regelmatig: Hardening doen we later wel.’

Bekijk hier de presentatie in PDF