Progress

Progress levert de beste producten waarmee uiterst effectieve zakelijke applicaties kunnen worden ontwikkeld, ingezet en beheerd. Ons uitgebreide productaanbod is ontworpen om IT-teams productiever te maken en we luisteren voortdurend naar de wensen van de wereldwijde developer community, zowel open source als commercieel. Met Progress kunnen organisaties sneller strategische zakelijke applicaties maken en leveren, en kunnen ze het proces automatiseren waarmee apps worden geconfigureerd, geïmplementeerd en geschaald. Daarnaast kunnen ze kritieke gegevens en content toegankelijker en veiliger maken, zodat ze zich van de concurrentie kunnen onderscheiden en hun omzet kunnen vergroten. Meer dan 1700 onafhankelijke softwareleveranciers, ruim 100.000 zakelijke klanten en een community van drie miljoen ontwikkelaars vertrouwen op Progress voor krachtige applicaties.

 

Over MOVEit

MOVEit is een secure managed file transfer oplossing dat wereldwijd door duizenden bedrijven wordt gebruikt voor het veilig uitwisselen van bestanden. Het product – oorspronkelijk van ipswitch – is in 2020 gekocht door softwarehuis Progress software.

 

Sessie

Tijdens de Security Game zullen Hilde Rietveld (Account Manager)  en Marco Boots (Senior Solutions Engineer) de sessie vanuit Progress Software verzorgen met als thema: “Documenten delen met externen en partners op een veilige manier, wat zijn de mogelijkheden?”

Naar website