Progress levert de beste producten waarmee uiterst effectieve zakelijke applicaties kunnen worden ontwikkeld, ingezet en beheerd. Ons uitgebreide productaanbod is ontworpen om IT-teams productiever te maken en we luisteren voortdurend naar de wensen van de wereldwijde developer community, zowel open source als commercieel. Met Progress kunnen organisaties sneller strategische zakelijke applicaties maken en leveren, en kunnen ze het proces automatiseren waarmee apps worden geconfigureerd, geïmplementeerd en geschaald. Daarnaast kunnen ze kritieke gegevens en content toegankelijker en veiliger maken, zodat ze zich van de concurrentie kunnen onderscheiden en hun omzet kunnen vergroten. Meer dan 1700 onafhankelijke softwareleveranciers, ruim 100.000 zakelijke klanten en een community van drie miljoen ontwikkelaars vertrouwen op Progress voor krachtige applicaties.

 

Over MOVEit

MOVEit is een secure managed file transfer oplossing dat wereldwijd door duizenden bedrijven wordt gebruikt voor het veilig uitwisselen van bestanden. Het product – oorspronkelijk van ipswitch – is in 2020 gekocht door softwarehuis Progress software.

 

Sessie

Tijdens de Security Game zullen Hilde Rietveld (Account Manager)  en Marco Boots (Senior Solutions Engineer) de sessie vanuit Progress Software verzorgen met als thema: “Documenten delen met externen en partners op een veilige manier, wat zijn de mogelijkheden?”

Webinar

Documenten delen met externen en partners op een veilige manier, wat zijn de mogelijkheden?

Samenwerken en digitaal documenten of data delen met anderen wordt steeds belangrijker in ons dagelijks werk. Zeker in het afgelopen jaar door het min of meer verplicht thuiswerken, maar ook in de toekomst.  

Cyber criminelen zitten echter niet stil en worden steeds slimmer in het gijzelen van andermans data. Er zijn verschillende manieren om documenten te delen met externen en partners waarmee u samenwerkt. Maar hoe veilig zijn de verschillende mogelijkheden? En wat kan een Secure File Transfer oplossing hierin bieden? Mocht u persoons-gegevens of bedrijfskritische informatie delen, dan betekent dit ook nog eens dat u moet voldoen aan bepaalde regelgeving, zoals GDPR of PCI-DSS en is het verstandig om eens te kijken naar een Managed File Transfer oplossing als MOVEit. Hiermee kunt u documenten op een zeer veilige wijze verzenden en ontvangen en ook centraal, traceerbaar en controleerbaar houden.

Podcast

Talks with Progress

Advertorial

So You Think You Can Share?

Van FTP naar MFT door grotere focus op privacyregelgeving.

Bekijk hier de presentatie in PDF