KnowBe4 is maker en leverancier van security awareness trainingen. Het bedrijf onderhoudt een trainingsplatform met content en verzorgt phishing-simulaties die wereldwijd door meer dan dertigduizend organisaties gebruikt worden. KnowBe4 helpt organisaties omgaan met de menselijke factor van cybersecurity door bewustzijn te ontwikkelen over ransomware, CEO-fraude, en andere social engineering tactieken. Hierdoor maken gebruikers slimmere beveiligingskeuzes en vormen ze een actieve component in de beveiliging van organisaties.

Het bedrijf werd in 2010 opgericht door de Nederlands-Amerikaanse beveiligingsexpert en IT-ondernemer Stu Sjouwerman en heeft naast het hoofdkantoor in de Verenigde Staten (Tampa Bay, Florida) ook vestigingen in Zuid-Afrika, Braziliƫ, Singapore, Engeland, Japan, Australiƫ, Duitsland en Nederland (Utrecht).

Webinar

Wapen je organisatie tegen social engineering

Social Engineering is de kunst van het manipuleren van mensen om zo toegang te krijgen tot gevoelige informatie of beschermde systemen. Maar hoe werkt dit dan? In deze sessie gaan we in op de achterliggende technieken. Van psychologie tot technolgie. En wat brengt de toekomst ons?
Leer waarom Social Engineering zo succesvol is. En hoe je een organisatie het beste hiertegen kan beschermen.

Podcast

Talks met KnowBe4

Advertorial

Advertorial komt binnenkort

Bekijk hier de presentatie in PDF