Carbonite en Webroot zijn OpenText-bedrijven die gebruik maken van de cloud en kunstmatige intelligentie om complete oplossingen voor cyberweerbaarheid te bieden voor bedrijven en Managed Service Providers. Cyberweerbaarheid betekent dat uw organisatie kan blijven draaien, ook tijdens cyberaanvallen en na gegevensverlies. Daarom hebben we onze krachten gebundeld om oplossingen te bieden voor antivirus, netwerkbescherming, training in beveiligingsbewustzijn, gegevensback-up en noodherstel, evenals services voor bedreigingsintelligentie die worden gebruikt door toonaangevende technologieleveranciers over de hele wereld. Webroot zet de mogelijkheden van machine learning in om miljoenen bedrijven te beschermen, waar ter wereld ze ook verbonden zijn. Carbonite en Webroot zijn wereldwijd actief in Noord-Amerika, Europa, Australië en Azië. Bescherm uw organisatie en de medewerkers als er onverhoopt iets gebeurt met de bedrijfsdata. Ontdek meer over cyberweerbaarheid op:

Webinar

Grip op public cloud security

De uitgebreide mogelijkheden, flexibiliteit en snelheid die de public cloud biedt, kunnen ook als een valkuil voelen. Met alle functionele en infrastructurele vernieuwingen is het moeilijk om inzicht en overzicht te krijgen, terwijl dat juist nodig is om de impact daarvan op de beveiliging van de eigen IT-omgeving helder te maken. Hoe behoud je de controle in de public cloud en zorg je voor hogere weerbaarheid? In deze sessie geeft Cloud Consultant Stefan van den Brink antwoord op een aantal veelvoorkomende security en compliance vraagstukken in de public cloud. 

Podcast

Talks with Carbonite

Advertorial

Laat downtime niet uw wake-up call zijn!

De kosten van gevolgen van dataverlies lopen op en de behoefte aan systemen die zijn ontworpen om dit te voorkomen nemen toe.

Bekijk hier de presentatie in PDF